Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμού

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

.

logo new Plpm

Greek English French German Italian Lithuanian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish
 
μενού
 

IMG 7660.1

Την Τετάρτη 18/12/2019 έλαβε χώρα στο 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και βράβευσης των ομάδων που διακρίθηκαν στους Τοπικούς Διαγωνισμούς Πειραμάτων που πραγματοποιήθηκαν από τα ΕΚΦΕ Κέντρου & Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσ/κης και τα ΕΚΦΕ Ευόσμου & Νεάπολης της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσ/κης.

         Ο διαγωνισμός αποτελεί την πρώτη φάση του Πανελληνίου Διαγωνισμού πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που θα αναδείξει τις δυο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών - EUSO 2020 που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Τσεχία.

Για άλλη μια χρονιά η ομάδα του Πειραματικού ΓΕΛ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στον διαγωνισμό. Η ομάδα του σχολείου μας απαρτιζόμενη από τους μαθητές της Β’ Λυκείου: Λάντζος Χρυσόστομος, Σιδηροπούλου Βασιλική και Σταμάτη Χρυσάνθη, προκρίθηκε στην επόμενη φάση κατακτώντας όλα τα βραβεία!

Αναλυτικά:

1ο Βραβείο καλύτερης συμμετοχής

1ο Βραβείο καλύτερης επίδοσης στη Φυσική

1ο Βραβείο καλύτερης επίδοσης στη Χημεία

1ο Βραβείο καλύτερης επίδοσης στη Βιολογία

Τους μαθητές προετοίμασαν οι καθηγητές του σχολείου μας: Βαφειάδης Αναστάσιος (Χημικός), Δίντσιος Νικόλαος (Φυσικός), Σταϊκίδης Χρήστος (Βιολόγος) και Κανάκης Κωνσταντίνος (Φυσικός).

Η πρωτιά μας αφιερώνεται στην καθηγήτρια βιολόγο του σχολείου μας Μαριλένα Ζαρφτζιάν, μαζί με τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση.

IMG 7668

 

Κύλιση στην Αρχή